Het bedenken en ontwikkelen van innovatieve toepassingen voor zowel online als offline media.
Online focus op websites, mobile apps en social media.
Grafisch ontwerpen van logo's en corporate design.
Van concept tot realisatie, met oog voor detail.
Dat is Ontwerup!

Responsive webdesign

Een responsive website past zich aan naar het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Responsive webdesign maakt het mogelijk om een website in één enkele versie te optimaliseren voor verschillende schermresoluties en apparaten.

Mobile apps

Apps (applicaties) zijn snel, gebruiksvriendelijk en kunnen functionaliteiten gebruiken van je telefoon zoals je camera en je adressenboek. Daarnaast brengt een app een grote beleving met zich mee door bijvoorbeeld augmented reality toe te passen. Een app is snel toegankelijk voor de gebruiker en bevindt zich altijd op de smartphone. Hierdoor is het creëren van directe interactie een kleine stap.

Logo ontwerp

Een sterk logo zorgt voor herkenning en draagt dus ook bij aan de naamsbekendheid en identiteit van uw organisatie. Uw visuele identiteit laten aanpassen; omdat ze uit de tijd zijn geraakt of omdat de doelstelling van uw organisatie is gewijzigd, dit kan aan de hand van een logo restyling of brand refreshment.

Grafisch ontwerp

Alle huisstijldragers van de organisatie, zoals briefpapier, visitekaartjes, de website, advertenties en alle andere campagnes en communicatie-uitingen zijn bepalend voor de uitstraling van uw organisatie. Uw gehele corporate identity onderscheidend en herkenbaar maken door een uniek en functioneel design.

Freelance design

Voor reclame/internetbureaus zijn wij ook beschikbaar op freelance basis voor het ontwerpen van on/offline toepassingen. Heeft u tijdelijk capaciteit nodig ter ondersteuning bij ontwerp werkzaamheden of op project basis? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel 06-10712991.